Robíme svet krajším, interaktívnejším a dostupnejším

Sme kreatívci, špecializujúci sa na riešenia na mieru od prezentačných web stránok po náročnejšie e-shopové riešenia a vizuálnu identitu. Do každého projektu vkladáme naše know-how, ktoré vychádza z dlhoročných skúsenosti, na komplexných a rozmanitých projektoch.

kreativayellow 1

4x prečo práve my


Férovosť, transparentnosť

Pri spolupráci je pre nás dôležitá úprimnosť, otvorenosť a férové jednanie. Viac ako zisk, je pre nás dôležité to, akú hodnotu to prinesie nášmu klientovi. Veľa krát volíme možnosti, ktoré sú pre nás menej výhodné, ale klientovi to prinesie lepšie výsledky a ušetrí rozpočet na ďalšie aktivity ako dizajn alebo marketing.

Odbornosť cez viac oborov

Vďaka skúsenostiam na rozmanitých projektoch vám vieme priniesť odbornosť, ktorá zďaleka presahuje tvorbu stránky. Každý z nás je odborníkov v inej oblasti a spoločne sme schopný zabezpečiť kvalitu od dizajnu, po webové služby, až k vyladenému SEO.

Šijeme riešenia na mieru

Nepoužívame žiadne šablóny, nekopírujeme, ale snažíme sa priniesť originálne riešenie, ktoré vás odlíši od konkurencií a bude funkčné aj o pár rokov. Webové riešenia tvoríme tiež vždy na mieru, aby ste mali plne funkčné, kvalitné a výkonné riešenie, ktorému môžete dôverovať.

Ochotná podpora, žiadne okovy

U nás sa nestretnete stým, že budeme musieť platiť za prístupy k webu a ani vám nebudeme komplikovať cestu, ak si zvolíte časom iného správcu webu. Je to vaše riešenie a my spravíme všetko preto, aby sme to uľahčili vám, aj novému správcovi. Ak sa rozhodnete ostať s nami, sme vám k dispozícií aj o pol noci a každý problém sa budeme snažiť odstrániť čo najskôr.